Nikolic: Fejben erősek voltak a Vidi játékosai

Felcsút – Furcsa volt vendégként pályára lépni a Pancho Arénában.

Forrás:

Mint ismert, a Videoton hátrányból fordítva, 3-1-re verte a Puskás Akadémiát vasárnap Felcsúton. Az NB I 2. játéknapján lejátszott mérkőzést követően Marko Nikolic, a székesfehérváriak vezetőedzője pozitívumként kiemelte, hogy csapata ismét betalált pontrúgásból.

 

„Furcsa volt vendégként pályára lépni a Pancho Arénában, köszönjük a Puskás Akadémiának a vendéglátást” – kezdte értékelését a vidi.hu által idézett szakvezető. „Részünkről balszerencsés góllal kezdődött a találkozó, de a játékosok fejben rendben voltak és sikerült gyorsan egyenlítenünk, majd megszereznünk a második találatot is. Ismét eredményesek voltunk pontrúgásból is, ezt sokat gyakoroljuk, persze van még hova fejlődni ebben is, de örülök, hogy jönnek rögzített szituációk után is a gólok. Úgy éreztem, hogy végig irányítottuk a mérkőzést, voltak még nagy helyzeteink, de Danilovics remekül védett ma, gratulálok a játékosoknak a három ponthoz. Jár a gratuláció a hazaiaknak is, ők is mindent megtettek ma a pályán, nem utolsó sorban pedig köszönöm szurkolóinknak, hogy most is végig ott voltak a csapat mögött, és remek hangulatot teremtettek a stadionban” – közölte Nikolic.

 

A Videoton – egyetlen állva maradt magyar kupacsapatként – csütörtök este a Bordeaux otthonában lép pályára az Európa-ligában, a bajnokságban legközelebb vasárnap, Felcsúton az Újpest ellen lép pályára.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Legfrissebb híreink