Nikolic elmondta, miért játszott formán kívül egy-egy Vidi-játékos

Felcsút – A szerb szerint a futballban nincs tegnap, csak a jövő számít.

Forrás:

Egy emlékezetes, többször félbeszakított bajnoki mérkőzésen 3-1-re legyőzte a Videoton a Ferencvárost Felcsúton vasárnap, az NB I 7. fordulójának zárásaként, így a válogatott szünet előtt az élre állt az eggyel kevesebbet játszó székesfehérvári csapat. A házigazda vezetőedzője, Marko Nikolic játékosait dicsérte, illetve azt is elárulta, mi lehetett az utóbbi hetekben néhányak esetében a formaingadozás oka.

 

„Szokatlan mérkőzés volt, mintegy három órán át tartott, de ez nem is fontos. A lényeg, hogy remekül kezdtük a bajnokságot és ma este sikerült az élre állni a pontvadászatban” – idézi Nikolic összegzését a vidi.hu. A szerb tréner kiemelte: az FTC ellen mindig különösen fontos a jó eredmény.

 

„Meg kell dicsérjem a játékosainkat, mert a csütörtöki meccs után mindenki arról beszélt, hogy fejben nem leszünk ma ott, de maximálisan koncentráltak, profin álltak a meccshez” – folytatta a szerb szakember. – Meg kell értenünk, hogy a futballban nincs "tegnap", nincs múlt, csakis a jövő számít. Szintén fontos megjegyeznem, hogy mi már 14 tétmeccsen vagyunk túl a szezonban. Amíg legtöbb riválisunk mindössze 6-7, esetleg 9-10 mérkőzést játszott, addig mi jóval fáradtabbak lehetünk, ezért is fordulhatott elő, hogy néhány játékosunk talán nem volt az elmúlt időszakban a legjobb formában. Most lesz egy kis időnk a regenerációra” – nyilatkozta Marko Nikolic.

 

A Videoton legközelebb szeptember 6-án lép pályára az OTP Bank Ligában, akkor pótolják a hatodik fordulóból elhalasztott, Paks elleni, tolnai találkozót. 

 

Az év meccse? Nagy történetek és simázás a Vidi-Fradin! - NB1.hu

Az év meccse? Nagy történetek és alázás a Vidi-Fradin!

Legfrissebb híreink