Nemzetek Ligája: Fiola Attila bízik a gyerekekben

Lehet esélyünk a bravúrokra.

Forrás:

Fiola Attila szerint bátor, jó játékkal képes lehet meglepetést okozni a magyar labdarúgó-válogatott a júniusi négy Nemzetek Ligája-mérkőzésén.

A nemzeti csapat pénteki sajtótájékoztatóján Fiola azt emelte ki, hogy a tavalyi Európa-bajnokságon a franciák és a németek ellen nyújtott teljesítménnyel, vagy az őszi, Wembley Stadionban produkált futballal ezúttal is lesz esélyük a bravúrra.
    

"Meglepetést tudunk szerezni, ha merünk és tudunk bátran játszani" - mondta a Fehérvárt erősítő Fiola Attila, aki beszélt arról is, hogy fizikálisan jó állapotban van, mentálisan viszont egy picit fáradtnak érzi magát. Ám a szezon után nem volt idő a pihenésre, és a jövő szombaton Anglia ellen induló, tíz napon belüli négy meccses sorozat miatt sincs lehetőség a felfrissülésre. Ennek ellenére úgy véli, jó teljesítményre lesz képes az együttes, amelyben a csapategység tökéletes.
    

A több poszton bevethető futballista - aki szavai szerint leginkább a pálya belső részén szeret játszani, a védelemben vagy akár a középpályán - az Anglia elleni zárt kapus mérkőzéssel kapcsolatban emlékeztett rá, hogy az NL előző kiírásban is voltak olyan meccsei a csapatnak, amikor nem lehettek nézők a lelátón, és azokon eredményesen játszott a gárda. Ugyanakkor örül, hogy gyerekeket beengednek a Puskás Arénába, és bíznak abban, hogy a fiatalok jó hangulatot varázsolnak az arénába.


A magyar válogatott jövő szombaton zárt kapuk mögött fogadja az angolokat a Puskás Arénában, majd három nappal később Cesenában az olaszok vendége lesz. Június 11-én a németek szerepelnek Budapesten, június 14-én pedig Angliában játszik Rossi csapata.

Legfrissebb híreink