Németországban maradna Petry Zsolt - részletek

Gulácsi Péter is üzent a kirúgott kapusedzőnek.

Forrás: herthabsc.de

A Blikk Petry Zsolttal foglalkozó cikkének első két bekezdését változtatás nélkül közöljük:

"Bő egy hete a Magyar Nemzetnek adott vitákat kiváltó interjút, amelyben a konzervatív társadalompolitikai nézete mellett a Leipzig válogatott kapusának, Gulácsi Péternek (30) a szivárványcsaládokat támogató üzenetére is utalt. A Herthával a kapusedző nem egyeztetett az írásról, a vihart kavaró cikk megjelenését követően a berlini klub kirúgta.

- Először is nagyon szépen köszönöm odahaza mindenkinek, aki kiállt mellettem, igazán jólesett. Egy médiaügyvéd segítségével azt a taktikát választottuk, most kicsit visszavonulok, hogy leülepedjen az ügy. Tisztára akarom mosni a nevem Németországban, ne tartsanak idegengyűlölőnek, sem homofóbnak. Szeretnék még itt dolgozni – mondta a Blikknek tegnap Petry."

Petry egy korábbi nyilatkozatában egyébként elmondta, hogy az eset után Gulácsi Péter is üzent neki. Erre a Blikk is kitér, a magyar válogatott kapus ezt üzente Petry Zsoltnak:

"Szia, Zsolti. Sajnálom, ami történt, és azt is, amit a média most veled tesz. Mindig is nagyra értékeltem az őszinteséged és a jellemed" - üzente Gulácsi Petrynek.

Csányi Sándor véleménye Gulácsi Péter és Petry Zsolt nyilatkozatáról - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink