Németország: nagyon kiakadt Szoboszlaiék csapatának az elnöke

Jön az edzőváltás?

Forrás: RB Leipzig/Twitter

Ahogy már péntek este jeleztük, az RB Leipzig 2-1-es vereségbe futott bele az Union Berlin ellen a Bundesliga 14. fordulójában. A lipcseiek magyar játékosai közül Orbán nem léphetett pályára, hiszen még mindig karanténban van. Gulácsi végigjátszotta a találkozót, Szoboszlai pedig kezdőként 78 percet kapott:

Az újabb botlást követően a Leipzig elnöke eléggé kiakadt:

"Ez katasztrofális volt. Nagyon csalódott vagyok. Az első tíz perc sokkolóan gyengére sikeredett, aztán kissé belerázódtunk a meccsbe, de nem tértünk vissza jól a szünetről. Nem találtuk a megoldásokat, minden második labdát elvesztettünk. Megérdemeltük a vereséget. 14 meccs alatt 18 pontot gyűjtöttünk, ez nem felel meg az elvárásainknak. Úgy gondoljuk, a negyedik vagy a harmadik legerősebb kerettel rendelkezünk a bajnokságban. Nem fogjuk karácsonyig homokba dugni a fejünket, és abban reménykedni, hogy az új év majd jobb lesz. El kell gondolkodnunk a lehetőségeinken" - idézi az nso.hu Oliver Mintzlaffot.

Az RB Leipzig a szombati meccsek előtt a nyolcadik helyen állt a tabellán.

A gyengébb szereplés miatt egyébként Fabrizio Romano szerint veszélyben van Jesse Marsch vezetőedző állása. Az olasz transzferguru szerint Marsch jövőjéről később dönt a klub.

Legfrissebb híreink