Németország-Magyarország: újabb információk a németek sérültjeiről

Hamarosan sajtótájékoztatót tartanak.

Forrás: Germany Football Team - Die Mannschaft/Facebook

Mats Hummels és Ilkay Gündogan kedden már társaival edzett, Thomas Müller müncheni szereplése azonban felettébb kétséges a németeknél szerdán a magyarok elleni Európa-bajnoki mérkőzésén.

Hétfőn négyen maradtak távol a Nationalelf tréningjétől, Hummels és Müller térd-, míg Gündogan és Lukas Halstenberg izomproblémákkal bajlódott.

Egy nappal a müncheni meccs előtt Hummels és Gündogan már a többiekkel edzett, Müller azonban csak stabilizáló gyakorlatokat végzett Herzogenaurachban, így a dpa német hírügynökség szerint egyre valószínűtlenebb a szerdai bevetése. A Bayern München 31 éves csatára kerékpárral érkezett meg az edzőpályára, majd beragasztott térddel futott a szövetség fizioterapeutájának felügyelete mellett, de labdás gyakorlatokat nem végzett.

Jochim Löw szövetségi kapitány a 19.15 órakor kezdődő sajtótájékoztatón beszél majd a sérültek állapotáról, az eseményen Hummels is részt vesz.

A csoportkör utolsó, harmadik fordulója mindkét válogatott számára sorsdöntő lesz a továbbjutás szempontjából, a németeknek jelenleg három, a magyaroknak egy pontjuk van a Münchenben szerdán 21 órakor kezdődő találkozó előtt.

Legfrissebb híreink