Németország: Dárdai joggal bosszankodott - reakció

Nem először léptek ugyanabba a folyóba.

Forrás: herthabsc.de

A Hertha szombaton az Augsburg csapatát fogadta a német bajnokságban. Sokáig úgy tűnt, hogy a berliniek megszerzik a három pontot, de a 97. percben jött a csattanó: a vendégek játékosa, Michael Gregoritsch beállította az 1-1-es végeredményt.

Dárdai a bosszantó pontvesztés után nem is aludt jól, vasárnap már hajnali 3-kor felébredt - számol be a tagesspiegel.de. A magyar tréner a kapott góllal kapcsolatban így fogalmazott:

"Nagyon idegesít, de ezt a dolgot nem a médiával, hanem a játékosaimmal akarom megbeszélni. Akadnak olyan témák, amik nem a médiára tartoznak" - hangsúlyozta Dárdai.

Érdekesség, hogy a berliniek a Leverkusen elleni bajnoki során ugyancsak sokáig nyeregben érezhették magukat, de a 90. percben két pontot elbuktak (1-1 lett a végeredmény). 

Der Druck auf Hertha BSC wächst

 

Látott azért biztató momentumokat is a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya:

"A küzdeni tudásunk és a testbeszédünk sokkal jobb volt, mint az Union Berlin ellen. Gyakran az utolsó passzokba csúszott hiba, ami szintén bosszantó" - mutatott rá Dárdai.

Dárdai szerint a Hertha csapatából hiányzik egy vagy két vezéregyéniség, aki a nehezebb szituációban irányt tudna mutatni a csapattársaknak. A Hertha jelenleg a 14. helyen áll a tabellán.

FRISSÍTÉS:

10.46:

14.46:

FRISSÍTÉS, 18.14:

Legfrissebb híreink