Németh tovább repíti a Kansast az amerikai BL-ben - videó

Újabb tanítani való találatot szerzett.

Forrás:

A Sporting Kansas City labdarúgócsapata idegenben is legyőzte a Tolucát, ezzel negyeddöntőbe jutott a CONCACAF zóna Bajnokok Ligájában.
 
Az amerikai gárda az egy héttel ezelőtti, hazai 3-0 után vendégként 2-0-ra verte mexikói ellenfelét úgy, hogy a második gólt az első találkozón is eredményes Németh Krisztián szerezte büntetőből a 62. percben.
 
A csütörtöki mérkőzésen Némethet a 73. percben lecserélték, Sallói Dániel a 66. percben lépett pályára, Baráth Botond pedig - csakúgy, mint az első találkozón - nem kapott játéklehetőséget a vendégeknél, akik a 61. perctől emberelőnyben futballoztak.
 
A Kansas City a 2017-es US Open Kupa győzteseként vehet részt a sorozatban, melyben a következő ellenfele az Independiente lesz. A panamai csapat 5-1-es összesítéssel búcsúztatta a Toronto FC-t.  A negyeddöntő mérkőzéseit a jövő héten és rá egy hétre játsszák.
 
Az észak- és közép-amerikai, valamint karibi térség idei BL-jében négy-négy amerikai és mexikói, két Costa Rica-i, valamint egy-egy kanadai, salvadori, guatemalai, hondurasi, panamai és dominikai köztársaságbeli csapat indult.

Legfrissebb híreink