Németh Krisztián megérkezett a válogatott edzőtáborába

Ausztria – Gyorsaságfejlesztés, erősítés és futás színesítette a programot.

Forrás: mlsz.hu

A magyar válogatott bő keretének Magyarországon játszó tagjai kedden este érkeztek meg az ausztriai edzőtábor helyszínére, szerdán reggel fél 8-kor pedig egy 40 perces futással megkezdődött a szakmai stáb által összeállított edzésprogram. Egy rövid pihenő után, 11 órakor már edzésre jelentkeztek a játékosok, de ezen a gyakorláson már előkerültek a labdák is. Az ebéd és a csendes pihenő után következett a délutáni tréning, amelyre két csoportban érkeztek meg a kerettagok, gyorsaságfejlesztés, erősítés és futás színesítette az edzést.

Délutánra egy légiós is csatlakozott a többiekhez, az elmúlt napokban kisebb sérüléssel bajlódó, az edzőtáborba szerdán befutó Németh Krisztiánnal bővült az Európa-bajnokságra készülő keret.

 

– Komoly fizikai megterhelést jelentő napon vannak túl a játékosok – mondta az mlsz.hu-nak Bernd Storck szövetségi kapitány. – Főleg a délelőtti edzés volt nagyon intenzív, de igen jó munkát végeztek a kerettagok, elégedett vagyok. Az időjárás délelőtt még kegyes volt hozzánk, de délután egy heves eső is nehezítette a dolgukat. A kicsit zordabb délutáni időjárástól eltekintve azonban nagyon pozitív napon vagyunk túl.

Legfrissebb híreink