Németh Krisztián komoly ígéretet tett a DAC szurkolóinak

Jelenlegi gyengélkedésüket is elemezte.

Forrás: fcdac.sk

A DAC télen igazolt magyar válogatott támadójával, Németh Krisztiánnal a Nagyszombat elleni, 1-0-ra elveszített rangadó után társoldalunk, a felvideksport.hu beszélgetett.

Németh Krisztián: A következő meccsen mindenképp nyerni akarunk

 

"Úgy érzem, az első negyedórában jól letámadtak és fent tudtak labdákat szerezni, mi nem tudtunk megfelelően kijönni a kapu elől. Aztán jött a gól, ami megváltoztatta a mérkőzést. Utána tudták játszani a játékukat. Davist nem könnyű pótolni, ő eléggé hiányzott a balszélről. De ez nem lehet kifogás, hogy ezért nem sikerült megnyerni a meccset. Ramirez mögé cserélt be az edző, kérte, hogy próbáljam meg felszedni ott a labdákat. De ahogy bejöttem, jött a kiállítás, onnantól pedig jobban a beadásokra és a kapu elé belőtt labdákra játszottunk, hogy minél gyorsabban odaérjünk és minél nagyobb nyomást helyezzünk a védelmükre. Volt is belőle 3-4 helyzetünk, a kapusuk viszont nagyokat védett. Sajnálom, hogy ezeket nem értékesítettük.

Remek hangulat volt ma is. Tudom, hogy ez egy fontos mérkőzés volt nem csak nekünk, de a szurkolóknak is, sajnálom, hogy nem tudtuk behúzni.

A következő hazai meccset viszont már mindenképpen meg szeretnénk nyerni" - mondta Németh.

 

Mint ismeretes, az alapszakaszt a 3. helyen záró dunaszerdahelyiekre a következő két héten nem vár meccs a koronavírus miatt.

Legfrissebb híreink