Németh Krisztián csapatot keres: megvan, honnan vonulna vissza

Bő két hónapja nincs klubja.

Forrás: MTI

Az Egyesült Államokban fejezné be pályafutását Németh Krisztián, akinek január óta nincs csapata - számolt be róla az M4 Sport.

A 37-szeres válogatott labdarúgó októberben tért vissza az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságba, fél plusz egyéves szerződést írt alá Columbus Crew csapatával, amelyben jól teljesített és amellyel a szezon végén bajnoki címet ünnepelhetett. A klub decemberben közölte, hogy nem kíván élni opciós jogával, és nem számít a magyar csatárra.

A 32 éves futballista az M4 Sportnak elmondta, a koronavírus-járvány a játékosok leigazolásába is beleszólt, így nehezen talál magának új együttest, de szinten tartja az állapotát és készen áll újra az amerikai légióskodásra.

„Egy hosszabb pihenő után úgy gondolom, hogy készen vagyok egy újabb amerikai kalandra, és pályafutásomat talán ott befejezni. Szívesen visszamennék oda, ez a cél, de a focit most sok minden háttérbe szorítja.”

 

Németh Amerikában eddig a New England, a Kansas és a Columbus csapatában játszott. Piaci értéke a Transfermarkt szerint 500 ezer euró.

Legfrissebb híreink