Németh Krisztián: Honvéd?

Légiós érkezéséről is cikkeznek.

Forrás: mlsz.hu

A Nemzeti Sport információ szerint a Budapest Honvéd felvette a kapcsolatot Németh Krisztiánnal, aki a Sporting Kansas City-t elhagyva jelenleg szabadon igazolhazó.

Németh az MTK-ban kezdte a profi pályafutását, innen a Liverpoolhoz került, ahol nem lépett pályára, hanem kölcsönben szerepelt a Blackpoolnál és az AEK Athénnél. Ezután az Olimpiakoszba igazolt, majd a Roda-ba, majd a Sporting Kansas City-be. Kansas után még kipróbálta magát az Al-Gharafában és a New England-ben, majd visszatért a legutóbbi csapatához.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Bódog és Nikolics is visszatért - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A magyar válogatott játékos legutóbb még úgy nyilatkozott, hogy külföldön tervezi a folytatást. A HOnvéd Ugrai Rolandot is megkereste, abban az ügyben még nincs előrelépés.

További hír a Honvéd háza tájáról, hogy olasz hírportálok szerint a horvát középpályás, Arija Balic a Budapest Honvédhoz igazolhat. A 22 éves focista jelenleg az Udinese játékosa, de a középpályást olasz klubja kölcsönadta a Perugia csapatának. A Serie B-ben 10 találkozón, és egy kupamecsen kapott lehetőséget a fiatal tehetség.

Legfrissebb híreink