Német élcsapat teszteli egyik legnagyobb tehetségünket

Székesfehérvár - Premier League csapatnál is járt már.

Forrás: Videoton

A Videoton közleményét változtatás nélkül közöljük:

 

„Torvund Alexander a Borussia Mönchengladbachnál szerepel próbajátékon 17 éves tehetségünk iránt lankadatlan az érdeklődés, a válogatott szünet alatt újabb külföldi együttesnél edz.

     

Nyáron csatlakozott a Videoton FC-hez a Vasas Kubala Akadémiától Torvund Alexander. A magyar labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége azóta fiatal kora ellenére is a felnőtt mezőnyben játszik, hiszen már hat alkalommal lépett pályára a Vidi II-ben, a THSE-Szabadkikötő ellen pedig gólt is lőtt.

 

A 2000-es születésű játékosra nemzetközi szinten az áprilisi U17-es Európa-bajnokságon figyeltek fel, azóta pedig az U19-es nemzeti csapatban is követik teljesítményét. Torvund a nyáron a Vidihez igazolása előtt a Premier League-be feljutó Brightonnál és az onnan kieső Sunderlandnél is járt próbajátékon, a novemberi válogatott szünet alatt pedig újabb európai hírű együtteshez látogat.

 

Torvund Alexander november 5. és 10. között a német klub meghívására a Bundesligában játszó Borussia Mönchengladbach együttesénél szerepel próbajátékon.”

„Mozdulj Debrecen" - így készülnek a Fradi ellen a Loki fanatikusai - NB1.hu

Így készülnek a Fradi ellen a Loki fanatikusai

Legfrissebb híreink