Nemes célért küzd az Újpest csapatkapitánya

Sokan támogatják Litauszki kezdeményezését.

Forrás:

Az ujpestfc.hu-n megjelent cikket változtatás nélkül közöljük: 

Előzmények:

Litauszki Róbertnek kislánya egy sajnálatos ciprusi nyaraláson történt megbetegedést követően a a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet (DPC) Gyermekinfektológiai Osztályára került június elején, ahol a rota vírus mellett agyvelőgyulladást állapítottak meg a kislánynál, mely szövődményeként a mozgás és beszédközpontját támadta meg. Az orvosok és ápolók áldozatos és kiváló munkájának köszönhetően megtalálták a betegség okát és a gyógyulás útjára léptették a gyermeket. Lia ma már ismét szaladgál és boldog kisgyerek, a kórházban eltöltött hetek mára már csak egy rossz emlékké halványultak.

Lita rendkívül hálás a kapott segítségért és törődésért, ezért közösen szeretne segíteni, viszonozni a sok jót, amit a kórháztól kapott. A tizenegy NBI-es csapat csapatkapitánya Litauszki Róbert felhívására egy emberként összeállt, és egy kis közös gondolkodás után megszületett az ötlet, a csapatkapitányi mezek az egész csapat által aláírva kerüljenek aukciós kalapács alá, és az ebből befolyt összeget teljes egészében a DPC Gyermekinfektológiai Osztályának ajánlják fel.

A jelen…:

A mezek egy helyre kerültek, és várják, hogy egy valaki hazavigye egyben az ereklyéket, hiszen ilyen még nem volt, hogy egyszerre egy helyen megfér a tizenkét rivális, de ebből is látszik, ellenfelek vagyunk, nem pedig ellenségek, és ha valaki bajba kerül, legyen szó akár az ősi riválisról, vagy bármelyik csapatról, azonnal az ügy mellé állnak.  

A licit 2019. 11.06-án indul, az aukció lebonyolítója és egyben támogatója a Vatera.

Kikiáltási ár: 120.000,- Ft

Licitlépcső: 12.000,- Ft

Villám ár: 1.200.000,- Ft

Licit zárása: 2019. november 24.

Az aukció linkje: https://www.vatera.hu/a-tizenket-csapat-egy-kiscsapatert-2835058865.html

Támogatási lehetőség:  

Dr. Nyerges Gábor Alapítvány

a fertőző beteg gyermekekért

Bankszámlaszám: CIB Bank: 10700488-42124205-51100005

Legfrissebb híreink