Nemcsak Pintér Attila, hanem Nebojsa Vignjevics is megérdemelné a kupagyőzelmet!

Budapest – Mindent alárendel a lilák tiszteletének is.

Forrás:

Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője értéket teremtett!

Nem először, mióta a lilákhoz került, de talán most volt a legnehezebb dolga. Felesleges szépíteni a valóságot: Újpesten több fronton is háború van, középpontjában az ultrák és Roderick Duchatelet csatájával, melynek legerősebb eleme a médiában a megváltoztatott címer miatti tüntetéssorozat.

Az Újpest ügyvezetése is kicserélődött, miközben Vignjevics, aki a megszállottság legpozitívabb jeleit hordozza magán, tudása legjavát nyújtva végezte és végzi a munkáját. Azért gondolom, hogy mindig így tett és tesz, mert látszik rajta az igazi győzni akarás. Csapatával meg bejutott a kupadöntőbe, a bajnokságban harcban van a dobogóért. Ugyanannyi pontja van, mint a harmadik Paksnak, tehát a dicső múltú Újpest szurkolói nyugodtan mondhatják, a kiemelt költségvetéssel bíró Ferencváros és Videoton után ők következnek a sorban.

 

 

Lila-blog: szerdán meg kell csinálni! - NB1.hu

Lila-blog: szerdán meg kell csinálni!

 


És ez ugyanolyan tett, mint a Vidi és a Fradi teljesítménye.

Éppen ezért érdemelné meg Vignjevics, akárcsak Pintér Attila, hogy a finálé után a levegőbe dobálják a játékosai. Vignjevicset azt teszi még szimpatikusabbá, hogy mindig, a legnehezebb időkben és a fájó vereségek után sem bújt el, hanem válaszolt a kérdésekre. Az n1.hu legalábbis nem tapasztalt ellenkezőt.

Vignjevics egyébként pontosan olyan, min az Újpest szurkolói: átérzi, mit jelentene a Groupama Arénában, a Puskás Akadémia ellen elhódítani a serleget, majd utána még évekig arra visszagondolni, hogy egyébként még a bronz is meglett mellé.

 

 

Ez aztán a háború: visszatüzelünk egy bértollnoknak - NB1.hu

Bértollnoknak válaszoltunk

 


Biztos vagyok benne, hogy Vignjevics abban is olyan, mint a lilák fanatikusai, hogy semmi más nem érdekli, mindent annak szenttel alá, hogy teljesüljenek az Újpest álmai.

Elsősorban azért, mert nem gondolja magát az Újpestnek, de mindig alázattal, tudása legjavát nyújtva próbálja szolgálni a klubját.

És ami a legszimpatikusabb benne, hogy mindig szerényen.

Legfrissebb híreink