Nem történt megegyezés Varga Roland ügyében, hiába vitték volna

Megszólalt a játékos menedzsere.

Forrás: fradi.hu

Varga Roland 2015-től szerepel zöld-fehér színekben, jelenlegi szerződése 2021-ig szól a klubbal.

A válogatott játékos többször megemlítette már, - legutóbb a Fradi Médiának - hogy jól érzi magát az Üllői úton és örül, hogy a klub egyik közönségkedvence.

A Ferencváros új igazolásaival viszont, egyre kevesebb szerep jut a 30 éves játékosnak a bajnoki címvédőnél: Varga az ősszel 7 meccset játszott végig a Fradiban, de akkor még az európai kupaszereplés miatt, klubjának több fronton is helyt kellett állnia. Kérdés, hogy tavasszal, amikor már csak a bajnokságban érdekelt a csapat, (a Magyar Kupából kiesett a Ferencváros) milyen szerep juthat a szélsőnek, illetve maga a játékos megelégszik-e, ha legtöbbszöt csak csereként számít rá Szerhij Rebrov vezetőedző (a Paks elleni első fordulóban 20 percet kapott az ukrán szakembertől).

Nemrég a játékossal kapcsolatban a legilletékesebb, Varga menedzsere, Vörösbaranyi József is megszólalt az M4 Sport, Átigazolás című műsorában:

"A Ferencváros megbecsült tagja Varga Roland, akihez ragaszkodnak. A vezetőedzővel való beszélgetés során megerősítették, hogy számítanak rá. A Ferencváros nagy csapat, ahol komoly játékosok vannak, mindenkinek meg kell küzdenie a helyért és ezt Roland is meg fogja tenni".

A játékos menedzsere elismerte, hogy volt megkeresés illetve tárgyalás a játékossal, de nem tudtak megállapodni a felek, így (egyelőre) Varga marad zöld-fehérben.

Legfrissebb híreink