Nem tárgyal magyar csapattal Futács

Külföldi folytatásban gondolkodik.

Forrás:

Mint ahogyan azt mi is jeleztük korábban, a horvát élvonalban szereplő Hajduk Split focicsapata augusztus 31-én felbontotta Futács Márkó szerződését, aki így ingyen igazolhatóvá vált.
 
Mindeközben szárnyra kelt az a hír, hogy dél-amerikai sajtóértesülések szerint Kolumbiába, a kilencszeres bajnok Independiente Santa Fe-hez igazolhat a támadó. Nem sokkal ez után az amigeleken.hu jelezte, nagy valószínűséggel a DVTK bennmaradásáért küzd majd nyárig a csatár, ezt viszont most az NSO megkeresésére a játékos ügynöke, Filipovics Vladan cáfolta.
 
- Nem tárgyalunk magyar klubokkal Márkóról. Több külföldi érdeklődés is befutott, jelenleg nem opció az, hogy Futács Márkó a Diósgyőr labdarúgója legyen – idézik Filipovicsot.
 
Hozzátette, a januári átigazolási időszak csak most kezdődött, ezért nehéz megmondani, mi lesz a labdarúgóval, aki elsősorban külföldi folytatásban gondolkodik.
 
A háromszoros válogatott támadót, aki 18 találattal a 2017/18-as horvát bajnokság gólkirálya volt, április közepén klubja saját szurkolói támadták meg. A Hajduk Split azonban nem állt ki Futács mellett, sőt, a második csapatához száműzte, ezért a magyar csatár felbontotta a szerződését a horvátokkal. Szeptemberben még a Buzsáky Ákos vezette III. Kerületi TVE-nél edzett, az őszi szezon végén pedig az MTK edzéseit látogatta és várta a kínálkozó lehetőséget.

Legfrissebb híreink