Nem kegyelmezett az MTK a "nem hivatalos" edzőmeccsen

19 éves játékos is remekelt.

Forrás: mtkbudapest.hu

Az MTK összefoglalója:

"A Sahtar nem a legerősebb sorával állt fel, az ukránokkal ezért "edzéskeretek" között játszottunk "nem hivatalos" edzőmeccset pénteken Törökországban, így játékosaink az edzőtábor végén is mérkőzés jellegű edzésterhelést kaphattak. 

Mi így álltunk fel: Csenterics - Varju, Rajkovic, Nagy Zs., Herrera - Kata, Spirovski, Kocsis (Kovács 46., Palincsár 66.) - Miknyóczki, Miovski, Kovácsréti.

A kezdetektől mi irányítottunk, ez gyorsan gólt eredményezett: bő tíz perc elteltével Nagy Zsombor remek beadása után Miovski kapásból lőtt a hálóba 12 méterről (0-1).

Kovácsréti kapufája volt a következő fontosabb jelenet, míg a túloldalon Csenterics védett. A játékrész közepén másodszor is betaláltunk: Varju iramodott meg szépen, majd Miovskit hozta játékba, az ő pontos beadása után Miknyóczki (ő 19 esztendős - a szerk.) fejelt a hálóba (0-2).

Fordulás után is akadtak lehetőségek, Miovski 20 méteres lövése, majd Kovácsréti veszélyes oldalszabadrúgása után azonban mentett az ukránok kapusa.

Még egy gól született: a 82. percben a Miknyóczki akasztása után megítélt büntetőt Miovski értékesítette másodjára (0-3) - ezzel zárult számunkra az edzőtábor."

Korábban már játszott egy másik edzőmeccset is ma az MTK:

Legfrissebb híreink