Nem játszhat a Fradi a Hali új stadionjában?

Szombathely – A jegyvásárlás nem sikerült.

Forrás: nyugat.hu/Vágvölgyi Bálint

A nyugat.hu-n megjelent írást változtatás és véleményezés nélkül közöljük:

„Tovább gyűrűzik a Haladás Sportkomplexum ügye. Ugyanis a múlt héten, tűzijátékkal, show műsorral átadott létesítményt egyelőre nem tudják használni a sportolók. A kivitelező cég ugyanis - a HVSE közleménye szerint - november 20-ig garanciális javításokat végez a komplexumban. Korábban arról szóltak a hírek, hogy ez a Szombathelyi Haladás NB1-es focicsapatát nem érinti.

Most úgy néz ki, mégis.

Olvasónk keresett meg azzal minket, hogy jegyet szeretett volna venni a Haladás jövő hét végi, november 25-i meccsére ám eddig sehol sem járt sikerrel. Járt a Haladás Kossuth Lajos utcai ereklyeboltjában, de ott azt mondták neki, az üzletben nem tudnak jegyet adni. Az értékesítést ugyanis a Haladás Sportkomplexum végzi. Próbálta elérni a komplexumot de ott még csak egy elérhetőséget sem talált. Aztán az mlsz jegyértékesítő weblapját nézte meg és bár az összes többi meccs fel van sorolva, a Haladás - Ferencvárosra nem tudott jegyet venni.

Úgy tudjuk mindennek a hátterében az van, hogy a focicsapat vezetői nem tudtak megegyezni az üzemeltetővel, így egyelőre patthelyzet van. Lehet, hogy ez megoldódik addig, egyelőre azonban úgy néz ki, hogy az élvonalban szereplő labdarúgók sem fogják tudni használni a 15,4 milliárd forintból épült pályát, helyette Sopronban kell pályára lépniük.

Telefonon többször is kerestük a klub ügyvezetőjét. Tóth Miklóst, és a csapat tulajdonosát Illés Bélát is. Egyelőre egyikük sem vette fel. Amint jelentkeznek, közöljük a friss információkat.”

 

Élő közvetítés és a gólok története az NB I 16. fordulójának a mérkőzéseiről - NB1.hu

Élő közvetítés és a gólok története az NB I 16. fordulójának a mérkőzéseiről

Legfrissebb híreink