Nem engedte a barátnő a csatárt a meccsre, ki is kaptak 3 győzelem után - reakciók

Egyetlen helyzete volt a győztesnek, öngól lett belőle.

Forrás: visonta.hu

A Heves megyei II. osztály 23. fordulójában, szombaton hat mérkőzést játszottak, köztük a 10. Visonta és a 11. Atkár egymás elleni találkozóját.

A heol.hu erről a találkozóról is beszámolt, a jegyzőkönyv mellett a két edző nyilatkozatát is közölte - ezt változtatás nélkül idézzük.

"VISONTA–ATKÁR 0–1 (0–0)
Visonta, zárt kapuk mögött. V.: Molnár Dániel (Horváth Marianna, Molnár M.).
VISONTA: Juhász D. – Pusoma M., Lakatos P., Kernács M., Kernács Á. (Váradi K., 70.), Váradi A., Tresó M., Mádi A., Rácz M., Váradi N. (Csabai L., 63.), Cseh J. Edző: Dérfi Zoltán.
ATKÁR: Kovács T. – Táncos T., Egri N., Erdei T., Garcsik T., Szalai G., Pethes A. (Pelle M., 46.), Tóth R., Horti T., Simonkovits A., Kristály A. (Koncz M., 46.). Játékos-edző: Kovács Tamás.
GÓL: Mádi A. (90. – öngól).
JÓK: Tresó M., Cseh J., Mádi A., ill. az egész vendégcsapat.
DÉRFI ZOLTÁN: – Ma teljesen veszélytelenek voltunk a kapura, az ellenfél a végén kihasználta az egyetlen helyzetét, igaz, azt is mi rúgtuk. Azt azért megjegyezném, vicc kategória, hogy három nyert meccs után az egyetlen csatárunkat nem engedi el a barátnője a meccsre! Ez röhej!
KOVÁCS TAMÁS: – Nagyon döntetlen szagú mérkőzésen a legvégén szerencsés góllal sikerült megnyerni a mérkőzést a jól játszó hazai csapat ellen."

Az MLSZ adatbankjából kiderül, Dérfi Zoltán tréner minden bizonnyal a házi gólkirályt, a 16 bajnokin 13 gólt szerző Radics Renátót hiányolta.

Legfrissebb híreink