Nem bírt mumusával a Puskás Akadémia

Rettentő nehéz helyzetből várhatják a folytatást.

Forrás:

Magyar Kupa, nyolcaddöntő, első mérkőzés
Puskás Akadémia FC-Paksi FC 1-2 (0-1)
Gólszerző: Radó (49.), ill. Egerszegi (11.), Hahn (87. – 11-esből) 
Puskás Akadémia FC: Danilovics – Osváth, Heris, Hadzsiev, Bokros – Sós B. (Kiss T., 46.), Varga J., Mioc (Urblík, 60.), Balogh B. – Knezevic (Arabuli, 75.), Radó A.
Paksi FC: Rácz G. – Kulcsár D., Lenzsér, Bobál D., Báló – Egerszegi, Windecker, Kesztyűs – Nagy R. (Kővári, 75.), Könyves (Simon Á., 81.), Remili (Hahn J., 75.).
 
Gyorsan bekezdett a két élvonalbeli csapat kupameccsén a vendég Paks, már a 11. percben vezetést szereztek. Egerszegi Tamás érkezett egy jobb oldali támadás végén a beadásra, levette a labdát, és a kapu jobb felső sarkába bombázott. Az első félidőt ezt követően a Puskás Akadémia uralta, de mezőnyfölényük nem hozott sikert a kapu előtt. 
 
A fordulás után viszont szinte azonnal egyenlíteni tudott Radó András, aki közvetlen közelről nem hibázott. Úgy tűnt a hazaiak a vezetést is megszerzik, de nem sikerült még egyszer bevenniük Rácz kapuját. Már-már azt hihette a publikum, hogy 1-1-es állással várják majd a csapatok a folytatást, de ekkor Simon Andrást buktatták a hazaiak a büntetőterületen belül, a tizenegyest pedig Hahn magabiztosan lőtte a kapuba.
 
Ebből a gödörből nagyon nehéz lesz kilábalnia a Puskás Akadémiának, hiszen láthatóan meggyűlt a bajuk az atomvárosiak stabil védekezésével, és idegenben legalább kétgólos előnyt kéne kiharcolniuk. Csertői Aurél legénységének nagyot kéne ahhoz botlania, hogy ne jusson tovább a következő körbe.
 
Folytatás egy hét múlva.
 

Legfrissebb híreink