Nem bírt egymással a két pesti csapat - reakciók

A lilák edzője szerint igazságos döntetlen született.

Forrás: Honvéd

Nem bírt egymással a fővárosi rangadón a Honvéd és az Újpest. Sannino nem ilyen meccsre számított, Vignjevics szerint igazságos döntetlen született.

Giuseppe Sannino (Honvéd): ,,Más mérkőzésre számítottunk. Az az alapelv most is életbe lépett, ha az ember nem tud győzni, legalább ne veszítsen. Ez sikerült. A tabellán megszilárdítottuk a helyünket. A kisvárdai mérkőzésünket leszámítva, egy sikeres sorozaton van túl a csapat, egy nehéz szezonkezdet után. Most megállunk és kipihenjük magunkat, újratöltjük az akkumulátorokat és amikor januárban újra elkezdjük a munkát, ki fogjuk elemezni ezt a meccset is." (honvedfc.hu)

Nebojsa Vignjevics (Újpest): „Nagyon jó mérkőzést láthattunk, jó meccset játszottunk, gratulálok a futballistáimnak a pályán nyújtott teljesítményükért. Az első perctől kezdve az ellenőrzésünk alatt tartottuk a találkozót, mi voltunk az a csapat, amelyik sokkal jobban erőltette a támadásokat, igyekeztünk dominálni és megszerezni a három pontot, azért, hogy a negyedik helyen zárhassuk az őszi szezont. Igazából egy jó lövés kellett volna, amivel eldöntjük a mérkőzést, megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtuk ezeket gólra váltani. Azt kaptuk a Honvédtól, amire számítottunk, amit vártunk, riválisunk rendkívül jól védekezett, amely arra várt, hogy ebből helyzeteket dolgozhat ki. Mindkét csapat megérdemelte az egy pontot, de talán mi voltunk közelebb ahhoz, hogy megszerezzük a hármat. Sajnálom, hogy nem sikerült megnyernünk a találkozót, minden jót kívánok a kollégámnak és csapatának, valamint mindenkinek kellemes karácsonyt és boldot új évet kívánok!”(honvedfc.hu)

Legfrissebb híreink