Nem bírt a listavezető a Mezőkövesddel - reakciók

Kuttor és Nikolics szerint is jó meccset játszottak.

Forrás: Székesfehérvár

Nem bírtak a listavezető fehérváriak a szezon meglepéscsapatának számító mezőkövesdiekkel, gól nélküli döntetlent játszottak.

A mérkőzésen a hazaik vezetőedzője nem számíthatott a sérüléssel küszködő Juhász-Pátkai párosra, míg a vendégek mestere teljes kerettel dolgozhatott, visszatért a mezőkövesdiekhez az első fordulóban megsérülő Farkas Dániel. A meccsen jelentősen több helyzetet dolgoztak ki a piros-kékek, ám ezek mind meddő próbálkozásnak bizonyultak, hiszen a mezőkövesdi kapus hálója érintetlen maradt. A következő fordulóban ismét egy rangadó vár a fehérváriakra, a Ferencváros látogat hozzájuk, míg a mezőkövesdiek a debrecenieket fogadják, akik sorozatban 4 vereség után tudtak újra nyerni.

A vezetőedzők így értékelték a gól nélküli döntetlen:

Marko Nikolics(MOL Fehérvár Fc): „Gratulálok mindkét csapat játékosainak, jó mérkőzést játszottak. Igaz, hogy gól nem esett, de egy igen komoly találkozót láthattak ma a nézők. Igazi száz százalékos lehetőség talán nem is volt, de azért mindkét kapu előtt adódtak helyzetek. A Mezőkövesd nem véletlenül második, minőségi a kerete, egységesek és stílusos focit játszanak, de a védekezést sikerült megoldani. A támadó harmadban viszont ennél több kell. Volt, hogy az utolsó passzok nem ültek, a beadások is hiába jöttek mindkét oldalról folyamatosan, vagy egy kicsit hosszú volt, vagy egy kicsit rövid...A pálya talaja nem volt ideális, ez nem segítette egyik csapatot sem, de koncentrációval és nagyobb türelemmel jobban meg lehetett volna oldani ezeket a szituációkat. A kispadon úgy éreztem, ez egy tipikus egygólos meccs lesz, de végül az az egy gól sem született meg. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ma este is elutaztak és a helyszínen biztatták a csapatot.”

Kuttor Attila(Mezőkövesd): „Jó mérkőzés volt, annak ellenére mondom ezt, hogy 0-0 lett. Két nagyon jó csapat találkozott és jó futballt mutattak be a csapatok. Úgy érzem, hogy kicsit közelebb álltunk a győztes gólhoz, de a döntetlen után is gratuláltam a srácoknak, mert ez férfimunka volt, amit letettek a pályára.”

Legfrissebb híreink