Nem az ellenfél helyzetével foglalkozik Nikolics

Az MTK elleni helyzetkihasználást várja a tréner.

Forrás:

Nagyon fontos lenne a Mol Vidinek, hogy mindhárom pontot bezsebelje a Szombathelyi Haladás ellen, függetlenül attól, hogy riválisuk, a Fradi mit játszik. 
 
A papírforma szerint könnyű meccsre készülhetnek, hiszen ellenfelük eddig mindössze két győzelmet, és négy döntetlent játszott az idényben, így messze a tabella legvégén tanyázik. Összesen 27 pont választja el a két csapatot, Marko Nikolics viszont így sem bízta el magát a találkozó előtt. Hangsúlyozta, nincsen könnyű mérkőzés az NB I-ben.
 
- Nem azzal foglalkozunk, hogy az ellenfél hol áll a tabellán, vagy, hogy milyen formában vannak, hanem azzal, hogy a múlt heti, MTK elleni győzelem és a Taksony elleni kupamérkőzés után ismét győztesen hagyjuk majd el a pályát – mondta klubja honlapjának az edző. - Ehhez azt a játékot és helyzetkihasználást várom a csapattól, amelyet az MTK elleni bajnokin az első félidőben láttam tőlük. Ebben a bajnokságban nincs olyan, hogy könnyű mérkőzés, ezt látjuk a többi eredményen is, ezért biztosan kemény meccset játszunk majd, de természetesen az a célunk, hogy ne térjünk le arról a győztes útról, amelyre múlt héten rátértünk.
 
Míg a Halinak azért lenne létfontosságú a győzelem, hogy még életben tartsa a bentmaradás reményét - amihez csoda kéne Horváth Ferenc szerint is -, addig a Vidinek a bajnoki cím megszerzéséhez lenne szüksége a három pontra. Múlt hétvégi MTK felett aratott magabiztos győzelmükkel 6 pontra megközelítették a botló Fradit, és most tovább közelítenének.
 
A Ferencváros ma azzal a Puskás Akadémiával meccsel a Groupama Arénában, akik az első tavaszi fordulóban pont a Vidire mértek meglepően sima győzelmet.

Legfrissebb híreink