Nem akármilyen Puskás-kollekciót adott ki a Honvéd - videó

Bárki megvásárolhatja az egyedi darabokat.

Forrás: honvedfc.hu

A HONVÉD JELENTÉSE:

"A Honvéd Shop Puskás Ferenc nevével fémjelzett kollekciójának első darabjaként egy olyan Kispest-mezt hoztunk el nektek, amelyhez hasonlóban tette meg a világ legismertebb magyarja az első lépéseit a felnőtt futballban, az 1940-es évek közepén.

A kispesti klub ezekben az években érkezett meg a magyar élcsapatok közé, 1944-ben Szent László Kupát nyert, majd még mindig Kispesti AC néven ezüst- és bronzérmet szerzett a magyar bajnokságban. Ezeknek az éveknek és a fiatal Puskásnak állít emléket ez az egyedülálló, limitált darabszámban kapható mez replika.

„Puskás x Kispest“ mezpóló tradicionális, piros-fekete csíkos és a korabeli, kevesek által ismert, kör alakú Kispesti AC címerrel van díszítve. A mezpólót még különlegesebbé teszi minőségi csomagolása és a sorszámozott, névre szóló eredetiségigazolás!

A kollekció másik darabja a „Puskás x Bp. Honvéd“ pulóver, szintén névre szóló eredetiségigazolással, különleges prémium csomagolásban.

Budapesti Honvéd vagy Honvéd Budapest, ahogy külföldön hívták a magyar futball valaha volt legerősebb klubcsapatát, amely az 1950-es években tett szert világhírnévre. A legendás csapat felszerelését évtizedek után is fel tudja idézni minden szurkoló, úgy a piros-fehér-piros csíkozású fehér mezeket, mint a kor szokásának megfelelő fekete melegítőfelsőt.

Ennek egy a Honvéd Shop által újraértelmezett, modern változatát látod, amelyhez hasonlót Puskás és Bozsik is viselt és amely a magyar futball legsikeresebb időszakának állít emléket és büszkén hirdeti a Honvéd dicsőségét."

Legfrissebb híreink