Nem akárki segített a Fradinak a CSZKA elleni El-meccsre

Ismerős "kém" tárta fel a sebezhető pontokat.

Forrás: fradi.hu

Mint ismeretes, csütörtökön a CSZKA Moszkva otthonában lép pályára a Ferencváros az Európa-liga H-csoportjának 3. fordulójában. A találkozó előtt nem akárki volt a zöld-fehérek segítségére: a korábbi Fradi-játékos, ifjabb Szergej Kuznyecov annak a Szpartak Moszkvának volt napokkal ezelőttig az edzője, amely a moszkvai derbin le is győzte a nagy ellenfelet. 

"Több játékosukkal is nagyon vigyázni kell, mert tényleg kiváló képességű labdarúgók. Általában öt védővel kezdenek, de a támadások építkezésekor a felállásuk átalakul 3-4-3-ra. Amiben még kiemelkedőek, ahogy meg tudják tartani a labdákat.  Sokat változott mostanában a CSZKA, nyáron is sok labdarúgó távozott. Nagyon fiatal a csapatuk, és a védelmük nem annyira stabil, ott lehetnek hibák.

A Fradinak aktívan kell játszania, és a lényeg, hogy ne féljen az ellenféltől.

 

Agresszívnek kell lenni, ott kell lenni mellettük folyamatosan, és biztos vagyok benne, hogy lesz lehetőség a gólszerzésre. A Fradi jól ki tudja használni a szögleteket, szabadrúgásokat, sok magas játékosa van, ebből hasznot lehet húzni" - mondta a Fradi Médiának Kuznyecov, aki családjával együtt Budapestre költözik. 

S hogy mire számít? 

"Nem lesz könnyű meccs, az biztos, de ha bátran játszik a csapat, jó lehetőségei lesznek. A CSZKA-nak még nincs pontja a csoportban, ezért nagyon veszélyes lesz, hiszen mindenképpen nyernie kell. Biztos, hogy jó hangulat lesz, mert ugyan nem olyan nagy a stadion (a VEB Arena 30 ezer férőhelyes, jelezte a Fradi honlapja), de a szurkolók kiváló atmoszférát tudnak teremteni. Mivel Európa Liga-csoportkörös meccsről van szó, szerintem a stadion 70-80 százaléka biztosan megtelik.

Én is ott leszek, hogy szurkoljak a Fradinak."

Legfrissebb híreink