Nehezen találta a szavakat az MTK edzője - reakciók

Nagy élmény volt az elmúlt időszak.

Forrás: mtkbudapest.hu

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az MTK 3-0-ra legyőzte hazai pályán a Loki, azonban a fővárosi csapat így is kiesett az NB I-ből.

A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők:

Horváth Dávid (MTK): ,,Nagyon nehéz értékelni kimondottan ezt a meccset annak tudatában, hogy milyen lényegi kérdésekről döntött. Próbáltuk magunkat a téttől függetleníteni, úgy érzem, a teher nem mutatkozott meg a játékosokon. Végig tartották magukat a tervhez. Szerencsénk is volt, hogy az első félidőben vezetést szereztünk, így nem kellett nagyobb kockázatot vállalni. A második félidőben már szerintem felszabadultan futballoztunk, így végül magabiztos győzelmet arattunk. Köszönöm a játékosoknak ezt a négy meccset, megmutatták, milyen karakterek. Három hete mindenki lemondott rólunk, de végül nem sokon múlt a dolog. Egy bajnokság azonban nem 4, hanem 33 fordulóból áll, az alapján pedig sajnos nem szerzett elég pontot a csapat. Nagy élmény volt ez az időszak számomra, de természetesen én is csalódott vagyok MTK-edzőként, hogy ez az egész így alakult."

Joan Carrillo (DVSC): ,,Gratulálok az MTK-nak. Nagyon sok labdát vesztettünk, az első félidő végén hátrányba is kerültünk. Próbáltunk változtatni a szünetben, a széleken támadásokat vezetni, de nem igazán sikerült veszélyeztetni. Ez a meccs nem festett jó képet rólunk, de a 7. hely ennél jobban mutat. A pihenő után azon fogunk dolgozni, hogy fejlődjünk."

Legfrissebb híreink