Négy játékostól is elköszönhet a Diósgyőr

Újabb labdarúgó érkezhet a miskolciakhoz.

Forrás: dvtk.eu

A Diósgyőr labdarúgói pénteken délután kezdik meg a felkészülést. A csapatra ciprusi edzőtábor is vár, a gárda január 9. és 19. között vesz részt edzőtáborban. Feczkó Tamás együttese jelenleg a kilencedik helyen áll a táblázaton, de a kiesést jelentő 11. pozíciótól csupán két pont választja el a diósgyőrieket. 

A DVTK eddig egy játékos megszerzését jelentette be, az albán Hysen Memollával bővült a keret. A boon.hu értesülései szerint nem lenne meglepő, ha a héten újabb futballistával kötne szerződést a vezetőség, a portál úgy tudja, hogy már csak az orvosi vizsgálatok várnak a kiszemeltre.

Albán válogatott játékos a DVTK első téli igazolása - NB1.hu

 

Benczés Miklós elmondta, hogy vannak olyan játékosok, akik a kevés játéklehetőség miatt valószínűleg távoznak a klubtól. 

 

"Azt hiszem nem mondok azzal újat, hogy a csapat vezetőedzője, Feczkó Tamás a keret több tagjával is közölte az előző idény végén, hogy nem tud az első csapatnál számukra megfelelő számú játékpercet biztosítani. Ezeknek a labdarúgóknak nem csak a menedzsereik, illetve saját maguk, hanem mi is próbálunk új klubot találni" - fogalmazott a sportigazgató.

 

Ebbe a kategóriába tartozhat Zsolnai Richárd, Tóth Barnabás, Szabó Bence és Bacsa Patrik is. Bacsa egyébként a DVTK saját nevelésű játékosa, pályafutása során 199 NB I-es meccsen lépett pályára. 

Élő közvetítés az átigazolásokról - változások az NB I élcsapatainál - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink