Nego és a Vidi kozmetikázása - reakció

Értékelte a szezont a válogatott középpályás.

Forrás: molfehervarfc.hu

Hullámzó teljesítménnyel, de végül a hajrában mutatott jó szereplésnek köszönhetően a negyedik helyen végzett a MOL Fehérvár FC. A Ferencváros kupasikere által az Európa Konferencia Liga-selejtezőjében indulhatnak a fehérváriak, akik nagyon nehéz szezont tudhatnak maguk mögött. Nego Loic az együttes válogatott középpályása értékelte a szezont a klubhonlapnak.

A honosított, francia-magyar állampolgársággal rendelkező játékos, idén is alapembernek számított az együttesben, ahol két gólt szerzett, így összesen már 233 mérkőzésen 33 találatot jegyez piros-kék mezben. Hiába fordult a tavaszi szezonra a negyedik helyen a Mol Fehérvár FC pocsék szereplés következett, aminek köszönhetően már a kiesés lehetősége is meglegyintette a gárdát.

A hajrában azonban összekapták magukat a fehérváriak és sikerült megszerezni a negyedik helyet, amellyel kissé kozmetikáztak az idei szereplésükön. Loic szerint, a tavaszi rossz formát követően magára talált a csapat és egyre magabiztosabban futballoztak. A hajrában mutatott szereplés a valódi arca az együttesnek a középpályás szerint.

 

Legfrissebb híreink