NB II-es középcsapat-e a Vidi? - Fiola és a kapus is rendesen odamondott

Elégedetlenség felsőfokon.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint arról beszámoltunk, szombaton a DVSC és a MOL Fehérvár FC 1-1-es döntetlent játszott egymással Debrecenben, úgy, hogy a Loki Dzsudzsák Balázs kiállítása miatt több mint egy félidőt játszott emberhátrányban, a fehérváriak pedig a ráadásban tudtak csak pontot menteni.

A lefújást követően Szabics Imre vezetőedző kritikát fogalmazott meg csapatával szemben:

Hozzá hasonlóan pedig a fehérváriak védője, Fiola Attila, valamint a kapus, Kovács Dániel sem volt elégedett.

"Az első félidő szerintem rendben volt, jól játszottunk, sok helyzetünk volt, sajnos gólt nem sikerült szereznünk. A kiállítás után kapkodni kezdtünk, nagyon rosszul nézett ki utána a játékunk. A második félidő katasztrófa volt, hiába játszottunk emberelőnyben, komoly helyzetünk nem is volt. Mindenkinek el kell gondolkoznia, mert ez nagyon gyenge teljesítmény volt" - mondta Fiola a klubhonlapnak, míg Kovács az M4 Sportnak így értékelt:

"Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után. Elégedetlenek vagyunk az egy ponttal, de örülnünk is kell neki, mert a végén a tizenegyes megmentett minket. Múlt héten is vesztettünk két pontot és most is, a Vidi vagyunk, nem pedig egy NB II-es középcsapat, nekünk ezeket a meccseket meg kell nyerni sok góllal, nem pedig örülni egy döntetlennek.”

Legfrissebb híreink