NB II-es klubtól igazolt a Csíkszereda

Két év után vált csapatot a futballista.

Forrás:

 

Az nso.hu értesülései szerint újabb játékos távozik az NB II-es Balmazújvárostól. A portál úgy tudja, hogy Erdei Carlo a román másodosztályban érdekelt FK Csíkszeredában folytatja a pályafutását.

 

A 23 éves játékos az előző két idényben erősítette az újvárosi csapatot. Az élvonalban nem sok lehetőséget kapott, 140 percet töltött a pályán, a bizalmat a Puskás Akadémia ellen szerzett góllal hálálta meg. A legutóbbi idényben már jóval többször jutott szóhoz: az NB II-ben 1609 minutumot kapott, a másodosztályban a Vasas kapuját tudta bevenni. A Balmaznál már jelentős mozgás volt a nyáron: Szécsi Gergő a Fradihoz, míg Zádori Krisztián a Tiszakécskéhez igazolt. Rajtuk kívül Kovács Nikolasz (Bp. Honvéd), Kóródi Nándor (DVSC), Óvári Zsolt (DVTK) és Ternován Patrik (DVTK) a kölcsönadás után intett búcsút a hajdúsági egyletnek.

A Csíkszereda frissen jutott fel a román másodosztályba, ennek érdekében pedig több igazolást is terveznek. Jelenleg kilenc próbajátékosuk van, többen az NB II-ből vagy épp az NB III-ból - az ő ügyükkel kapcsolatosan is beszámolunk, amint újabb fejlemények lesznek. 

Legfrissebb híreink