NB II-es klub csapott le a Loki kapusára

Bizonyíthat a tehetséges kapus.

Forrás: dvsc.hu

Újabb Loki-játékos igazolt a másodosztályba: Újvárosi Ádámra a Vasas csapott le, míg Kovács Péter a Budaörshöz került. A 19 esztendős Kovácsot kölcsönvette a Bognár György irányította budaörsi alakulat.

A fiatal kapus ebben a szezonban négy alkalommal védte a DVSC második csapatának kapuját a harmadosztályban. Kovács az U16-os, az U17-es, az U18-as és az U19-es válogatottban is szerepet kapott. 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Kovácsot már a nyáron is megkörnyékezték a budaörsiek, de akkor egy sérülés miatt nem jött létre a megállapodás. A fiatal hálóőr szeretne minél több alkalommal lehetőséget kapni a szakmai stábtól:

"Mint mindenki másnak, nekem is be kell bizonyítanom, hogy helyem van a csapatban. Azon leszek, hogy a tavasz folyamán minél többször az én nevemmel kezdődjön a kezdőcsapat" - fogalmazott a budaörsi weboldalnak Kovács, aki hozzátette, a beilleszkedéssel szerinte semmilyen problémája nem lesz.

Kovács arról is beszélt, hogy a fejlődése szempontjából jó helyre került. 

"Helyezésekbe nem szeretnék belemenni, de szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy az őszhöz képest jobban teljesítsen a csapat. Remélem, hogy a csapat sikeres lesz, és ennek én is tevékeny részese leszek" - jelentette ki Kovács Péter. 

 

A DVSC a következő közleménnyel számol be Kovács távozásáról:

"A DVSC 19 esztendős, saját nevelésű kapusa, Kovács Péter a Budaörs csapatához került kölcsönbe. 

A labdarúgó 2020 nyaráig szerepel majd a másodosztályú együttesnél."

Legfrissebb híreink