NB I-es klubnál készül a 42-szeres magyar válogatott futballista

Szabadon igazolható a játékos.

Forrás:

Augusztus végén jelentette be a hongkongi Kitchee csapata, hogy elbúcsúzott a klubtól Vadócz Krisztián. A 34 esztendős futballista szabadon igazolható, jelenleg a Honvéd edzéseit látogatja. A kispestiek tárt karokkal fogadták a 42-szeres válogatott futballistát, hiszen Vadócz a fővárosi csapatnál nevelkedett. A rutinos játékos a kispestiek mezét eddig 49 NB I-es meccsen ölthette fel.

Vadócz egyébként eddig tíz országban (Magyarország, Franciaország, Hollandia, Skócia, Spanyolország, India, Dánia, Svájc, Ausztrália, Hongkong) futballozott.

 

Az nso.hu-nak Vadócz elmondta, hogy vannak ajánlatai itthonról és külföldről is.

"Mindig is hangsúlyoztam pályafutásom során, hogy a légióskodás elsőbbséget élvez, s van is érdeklődő külföldről és itthonról, de konkrétummal még nem szolgálhatok. Persze ha rajtam múlna, már az új csapatommal készülnék, s ha Lionel Messinek hívnának, valószínűleg nem egyedül edzenék. Türelmesnek kell maradnom, nincs mit tenni, nyilván nem az a célom, hogy még sokáig egymagamban készülök. A legtöbb helyen inkább a fiatalabb korosztályt keresik, én meg harmincnégy éves vagyok – meg kell cáfolnom a hiedelmet, hogy ebben a korban már inkább a visszavonulásra készülnek a futballisták, nem pedig futballozni, ilyen szempontból kicsit az árral szemben megyek. Nyugodtam mondhatom, erőm teljében vagyok, alig várom, hogy újra tétmeccseken játsszak!" - nyilatkozta Vadócz.

 

Legfrissebb híreink