NB I-es élcsapat vinné Márton Gábort?

Fővárosi csapatban folytathatja a ZTE húzóembere.

Forrás:

A ZTE Dobos Barnával vágott neki a 2019/2020-as szezonnak. Dobostól Márton Gábor kezébe került a staféta februárban, és Márton kinevezése jó húzásnak bizonyult. A kék-fehér csapat a hetedik helyen végzett az NB I-ben.

Nagy kérdés, hogy Márton a következő idényben is a ZTE-nél dolgozik-e. Állítólag a MOL Fehérvár csapatánál is felmerült a neve. Ez a pletyka eljutott Sallói Istvánhoz is.

"A hírek szerint a MOL Fehérvár FC megkereste Márton Gábort. A mi tulajdonosunk is megtette a saját ajánlatát, várjuk a döntését, hétvégéig ennek el kell dőlnie" - nyilatkozta a Zalaegerszeg sportigazgatója a Digi Sport Sport 24 című műsorának.

Egyébként Sallói arra is rávilágított, hogy Tamás Krisztián minden bizonnyal a Honvédnál folytatja a pályafutását.

"Tamás Krisztiánt nagyon szerettünk volna megtartani, mindent elkövettünk ezért, nagyon komolyan áldozott volna rá a tulajdonos. Az egyik este épp együtt voltam Budapesten a tulajdonossal és telefonált nekünk Tamás, hogy ő meghozta a döntését és marad Zalaegerszegen. Kezet fogtunk, egymásba borultunk, örültünk, majd másnap reggel csörgött a telefon, hogy meggondolta magát és a Honvédba megy. Sajnos a foci ilyen..." - mutatott rá Sallói István.

Legfrissebb híreink