NB I-es debütálásáról beszélt a ZTE válogatottja

Stieber Zoltánnak megadják a tiszteletet.

Forrás:

Az újonc Zalaegerszeg komoly átigazolási bombát robbantott Stieber Zoltán megszerzésével. A 26-szoros magyar válogatott játékos a Puskás Akadémia elleni bajnokin mutatkozott be új csapatában. Ez a találkozó egyébként Stieber első NB I-es összecsapása is volt, aki elmondta, számára is fura a szituáció.

"Persze, furcsa, de túl vagyok már jópár dolgon a fociban, mindig próbálom az adott helyzetből kihozni a maximumot. Ez is egy új helyzet volt, Magyarországon a válogatotton kívül nem játszottam még felnőtt szinten. Jó lett volna máris az első meccsemen gólt rúgni, három pontot szerezni, de elsőre ezt sem éreztem rossznak" - fogalmazott Stieber.

Stieber rutinja miatt abszolút húzóembere lehet a ZTE együttesének. Elárulta, remek közösségbe került.

"Érzem, hogy megadják a tiszteletet felém, de már az első pillanattól kezdve azt mondtam, hogy egyenértékű játékosok vagyunk. Nekem nem számít, hogy fiatal, rutinos, válogatott vagy nem válogatott játékosról beszélünk, az számít, hogy valaki jó játékos-e. A csapat karaktere és a játékosok karaktere egyesével is nagyon pozitív számomra, remek a közösség, ez az alapja a sikerek elérésének. Szeretnék segíteni a fiataloknak, ha bármilyen kérdésük van, vagy át tudom adni a tapasztalatomat, mindig számíthatnak rám, de ettől függetlenül én is egy vagyok a gépezetben" - mondta Stieber.
 

Legfrissebb híreink