NB I-es csapatét is lehagyta a Vasas ajánlata az Izraelből hazatérőért

És még az MTK sem tudott versenyezni a piros-kékekkel.

Forrás: Vasas FC

Nagyjából délben jelentkeztünk a Forbes 50 leggazdagabb magyart tartalmazó listájával, mert kiválogattuk belőle azokat a szereplőket, akik tevékeny részesei a magyar labdarúgás működtetésének.

50 leggazdagabb magyar: kiemelt helyen a foci szereplői - NB1.hu

 

A listán a 37. helyet foglalja el Nagy György (becsült vagyona 39.1 milliárd forint), aki pár nappal ezelőtt a Vasas többségi tulajdonosa lett (a kisebbségi Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa lett), ami azért fontos, mert az új edzői stáb kinevezése után (Bene Ferenc lett a vezetőedző, Tóth András a segítője, Lippai József a kapusedző, míg Szanyó Károly korábbi vezetőedző, Ferenczi István erőnléti edző és Szűcs Lajos kapusedző távoztak) másnap a piros-kékek bejelentették első igazolásukat, Vernes Richárdot.

Vernesről az angyalföldiek a következőket írták közleményükben: „1992. február 24-én született, a korábbi U20-as és U21-es válogatott labdarúgó a Budapest Honvéd csapatánál írta alá első profi szerződését. A csatárként és a széleken egyaránt bevethető 27 éves támadó – hazai viszonylatban – Pakson, Zalaegerszegen és Diósgyőrben tette le névjegyét, nemzetközi szinten az ausztrál élvonalbeli Central Coast és az izraeli első osztályú Hapoel Kfar Saba csapatainál futballozott.”

Élő közvetítés az átigazolásokról - karácsonykor sem állt le teljesen a piac - NB1.hu

Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu , nb2.hu , nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag nb2-es, nb3-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről-percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Vernes eddig 123 alkalommal lépett pályára az élvonalban, ezeken a meccseken 20 gólt szerzett. Mint azt az nb1.hu korábban jelezte, a Paks is szívesen látta volna a játékost. Ám legújabb információink szerint az NB II listavezetője, az MTK is hívta.

A támadó viszont a piros-kékek ajánlatát fogadta el, ami szakmailag is sokatmondó, anyagilag meg pláne, az nb1.hu úgy tudja, a Vasas kétszer olyan jobb feltételeket kínált, mint az az MTK, amelyik a Paksnál is jobb ajánlatot tett.

Legfrissebb híreink