NB I: a legendás edző megtippelte, hogy melyik csapat lesz a bajnok

Szurkol egykori tanítványának is.

Forrás: MTI

Garami József 797 NB I-es meccsen irányíthatta a csapatait. A 80 esztendős szakember közel öt éve vonult vissza az edzősködéstől. Garami korábban a magyar válogatott szövetségi kapitánya is volt, a nemzeti együttes kispadjára öt mérkőzésen ülhetett le. Garami József a pályafutása során háromszor ünnepelhetett bajnoki címet, a Magyar Kupát pedig négyszer hódította el edzőként. 

A hétvégén a Fradi-Loki mérkőzéssel folytatódik az NB I, a két csapat egy elmaradt mérkőzést pótol. Emellett szombaton a Magyar Kupa elődöntős párharcaiban is megrendezik az odavágókat. Garami a Magyar Nemzetnek elmondta, arra számít, hogy a Fradi lesz a bajnok. 

"Az életem a futball, persze hogy várom a folytatást! Szurkolok az MTK-nak, nyerje meg a kupát, ami egyáltalán nem lehetetlen. A bajnokságban a Fradi erős és stabil csapat, övé lesz az aranyérem. Az Újpest biztosan nem esik ki, azt pedig remélem, hogy a Zalaegerszeg is benn marad. Ott most az egyik kedvenc játékosom, Márton Gábor az edző, aki remek szakember, de eddig nem sikerült feljebb lépnie. Talán majd most, mert nagyon megérdemelné a sikert" - nyilatkozta Garami József, aki visszaköltözött Pécsre.

Legfrissebb híreink