Nagyot küzdve fordított otthon a Paks - videó

Rendkívül fontos meccset nyertek az atomvárosiak.

Forrás:

OTP Bank Liga, 22. forduló
Paksi FC-DVSC 2-1 (0-0)
Paks, 796 néző, v: Pintér Cs.
gólszerző: Nagy S. (63., öngól), Hahn (68., 11-esből), illetve Varga K. (54.)
sárga lap: Lenzsér (45+2.), Fejes (58.), Gévay (70.), Simon (84.), Nagy G. (86.), Kecskés (94.), illetve Kinyik (53.), Ferenczi (70.), Zsóri (78.)
Paks: Nagy G. - Kővári, Gévay, Fejes, Szabó J. (Lenzsér, 15.) - Windecker - Hahn, Zsidai (Egerszegi, 91.), Kecskés, Bartha (Könyves, 60.) - Simon
Debrecen: Nagy S. - Kusnyír, Kinyik, Szatmári, Ferenczi - Tőzsér (Zsóri, 77.), Haris - Varga K., Bódi (Damásdi, 45.), Szécsi - Avdijaj (Takács T., 73.)
 
Nagyot küzdve tudott nyerni a Paks hazai környezetben a Debrecen ellen. Avdijaj látványos mozdulata után még a vendégek szerezték meg a vezetést. De előbb a DVSC kapusáról Nagy Sándor pattanó találattal egyenlíteni, majd Hahn büntetőjével fordítani tudtak az atomvárosiak. A Paks ezzel megelőzte a Mezőkövesdet, és ha átmenetileg is, de beérte az MTK-t, sőt mindössze 6 pontra vannak a dobogótól. A DVSC viszont elvesztette pozícióját a parádézó Újpesttel szemben.
 
Az első félidő nem hozott tűzijátékot, annál inkább a második. A Lokit mintha kicserélték volna. Előbb a kapufát találták el, majd jött Varga gólja is:

A paksiakat viszont pont a debreceni találat rázta fel. Egy szögletet követően pedig Nagy Sándor segítségével az egyenlítést is megszerezték.

Végül Könyvest akasztották a büntetőterület sarkán, Hahn pedig magabiztosan értékesítette a tizenegyest:

Tabella a linkre kattintva érhető el.
 

Legfrissebb híreink