Nagyon szomorú a Puskás Akadémia edzője

Saját magukat okolja, nem keres kifogásokat.

Forrás:

Az első félidőben három, a másodikban egy százszázalékos ziccert hibázó Puskás Akadémia 2–0-ra kikapott a Makkabi Petah Tikvától az ausztriai edzőtábor második felkészülési mérkőzésén. A felcsútiak kezdtek veszélyesebben, de kihagyták a helyzeteiket, ami megbosszulta magát. 2-0-s izraeli vezetésnél is volt lehetősége a Puskás Akadémiának, ám Soós a 71. percben a kapufát találta el.

 

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Puskás Akadémia FC – Makkabi Petah Tikva 0–2 (0–1)

Gól: Blorian (34.), Abada (67.)

PAFC: Hegedüs L. (kapus), Szolnoki, Hegedűs J., Hadzsiev, Spandler, Van Nieff, Urblík, Sós B., Skribek, Knezevic, Mebrahtu. Csereként pályára lépett: Huszti A., Radics, Fülöp L., Vanecek.

 

„Nagyon szomorú vagyok az eredmény és a második félidei hátrányunk miatt. Az első gólt magunk hoztuk össze, de a második találat előtt is hibákat vétettünk. Viszont 4 ziccert hibáztunk, ez bosszant a legjobban. Középpályásaink elmaradtak a teljesítményüktől. Sérültjeinket hétfőtől várom vissza, velük még erősebbek leszünk. A rögzített játékhelyzetekre és taktikai feladatokra figyelünk oda a továbbiakban – mondta Hornyák Zsolt vezetőedző.

 

Legfrissebb híreink