Nagyon sok fradistát lekapcsoltak a zsaruk, képek azokról, akiket keresnek

Budapest – Tegnap jeleztük, hogy forró nyomon a nyomozók.

Forrás:

A Fradi-DVSC mérkőzésen történt események kapcsán az nb1.hu minden álláspontot és megjelenő információt igyekezett és igyekszik ismertetni! Megírtuk, remek volt a hangulat, jó volt a meccs, hírt adtunk a balhéról, az arra adott reakciókról (klub, rendőrség, SZSZJN, a késelő barátnője, klublegendák levele az ultráknak, a kormány álláspontja, Szeiler nyilatkozata, a Tábor és a klub közös közleménye, az FTC pénteki sajtótájékoztatója), az MLSZ Fegyelmi Bizottság büntetéséről és a közéleti honlapokon megjelenő beszámolókról, hírekről, információkról.

 

Amelyik fél nyilatkozott, vagy közleményt juttatott el az nb1.hu-hoz, az kivétel nélkül, illetve a véleményezésünk hiányában kapott helyt az oldalon. Ezek, a továbbiakban is így maradnak! Mert az állásfoglalás nem a mi dolgunk, mivel nem nyomozóhatóság, hanem híreket is közlő honlap vagyunk.

 

Tegnap jeleztük, hogy újabb 3 főt állítottak elő, de hozzátettük, további előállítások is várhatóak. Mint írtuk: „Mint az nb1.hu a Ferencváros múlt heti sajtótájékoztatójáról élő közvetítésében jelezte, a klub vezetői bejelentették, az intézkedések elindításához 100%-osan kell beazonosítani az elkövetőket. Ez azt jelenti, hogy többekről tudják, hogy ott voltak, de lehet, még (!) csak 85%-osan tudják bizonyítani így az érintettek helyében óvatosak lennénk. Mint a Fradi válasza bizonyítja, bőven van alapja az állításunknak, és annak a barátnőnek, vagy barátnőknek sem biztos, hogy jó lesz, akik az elkövetőknek az átöltözésekben segítettek.”

 

Íme, a zsaruk legújabb közleménye:

 

„Tizennégy gyanúsítottat elfogott, további négy személy ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a november 4-én a Ferencváros–Debrecen mérkőzésen történt verekedés ügyében.

 

A november 5-én őrizetbe vett két gyanúsítotton felül további 18 szurkolót azonosítottak be, akik közül 14 főt 2017. november 14-én az esti órákban elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. Négyüket továbbra is keresik: a 19 éves Birkás Tibort, a 29 éves Faragó Krisztiánt, a 30 éves Danka Gergőt és a 23 éves Potyondi Ferencet.

 

Őket keresik: Danka Gergő, Birkás Tibor, Potyondi Ferenc Zoltán és Faragó Krisztián

 

 

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 »Telefontanú« számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén” – áll a rendőrség közleményének végén.”

Legfrissebb híreink