Nagyon példás tettet hajt végre a Fradi

A zöld-fehérek ott segítenek, ahol tudnak.

Forrás:

A Fradi honlapunkhoz eljutatott közleményét változtatás nélkül közöljük:

"Az FTC és stratégiai partnere, az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági programot hirdet, amellyel a rászoruló gyermekek iskolakezdését szeretnék támogatni. Célunk, hogy hátrányos helyzetű gyerekek is megfelelő felszerelésekkel vághassanak neki a szeptemberben induló tanévnek.

A támogatóknak két lehetőséget is kínálunk, hogy részt vehessenek a programban. Személyesen a Fradi Shopban megvásárolt és a programra felajánlott iskolaszereket, iskolakezdéshez szükséges termékeket a pénztár mellé kihelyezett, felmatricázott dobozokban helyezhetik el. Valamint webshopunkon történő vásárlás esetén is segíthetnek szurkolóink: a megjegyzés rovatba írják a „ISKOLAKEZDÉS” szót, és a termékek nevét, amelyeket felajánlanak a gyermekek részére. A rendelés leadását követően a Fradi Shop munkatársai elhelyezik ezeket a gyűjtő dobozokban. A program időtartama: augusztus 15-31.

A felajánlott iskolaszereket az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el hátrányos helyzetű gyermekeknek. Az akció kapcsolódik a Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójához, melynek célja, hogy tanévkezdésig legalább 1000 rászoruló gyermek iskolatáskáját töltsék meg hiánypótló tanszerekkel. További információ: www.iskolakezdesegyutt.hu

 

Az első adományokat Dibusz Dénes helyezte el a gyűjtőládába.

Segítsünk együtt, töltsük meg 1000 gyermek iskolatáskáját!

 
Stratégiai megállapodásunk 2014 óta él az Ökumenikus Segélyszervezettel. Korábban többek között a lenti programokat szerveztük közösen:

- 300 rászoruló részére osztottunk meleg ebédet, gyümölcsöt, édességet és forró teát

- Rászoruló családok számára gyűjtöttünk meleg ruhákat

- A veronai buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozói számára gyűjtöttek hokisaink, és az öregfiúk labdarúgócsapatunk"

Legfrissebb híreink