Nagyon okos gólt szerzett a Fradi 17 éves játékosa – videó, reakció

A remeklő Bogdán azt a szabadrúgást semmiképpen nem védhette.

Forrás:

A Ferencváros 17 éves játékosa, Redzic Damir az Algercias ellen 3-1-re megnyert felkészülési mérkőzésen szerezte meg első gólját a felnőttek között. Damir egyébként az NB III-as keret tagja, de az őszi teljesítménye miatt ő is megérdemelte, hogy elmehetett a spanyolországi edzőtáborba, hogy Szerhij Rebrov még jobban szemügyre vehesse őt is.

17 éves tehetség tette le a névjegyét a Fradiban - NB1.hu

 

„Ez volt az első gólom a felnőttcsapat színeiben, nagyon örülök neki. Vécsei Bálint passza után befelé cseleztem, majd sikerült a hosszúba elrúgnom a labdát, nagyon jó érzés volt, amikor láttam, hogy bement, és az is, hogy utána mindenki gratulált. Ráadásul pont itt, az edzőtáborban sikerült… Innen csak felfelé szeretnék menni! Nagyon jól érzem itt magam (az edzőtáborban a szerk.) Profikkal vagyok körülvéve, jó, hogy testközelből is megtapasztalhatom, hogyan gyakorol a csapat az edzéseken, illetve hogyan készül a meccsekre. Mindenben támogatnak a csapattársak, boldog vagyok, hogy itt lehetek.”

Fradi: a BL-riválistól érkezhet játékos - NB1.hu

 

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy Bogdán Ádámnak remek védései voltak, de a kapott gólról nem tehetett, azt a lövést kábé emberfeletti bravúrral tudta volna csak hárítani.

Legfrissebb híreink