Nagyon komoly kritikát kapott Sallai Roland

Vele együtt a Freiburg támadósora is.

Forrás: Facebook/SC Freiburg

A Bundesliga előző fordulójában a Freiburg 1-1-es döntetlent játszott az újonc Union Berlinnel.

A freiburgiak 5 forduló után 6 szerzett ponttal a tabella 13. helyét foglalják el, ezzel párhuzamosan elég nagy az elégedetlenség - ami Sallai Rolandot is elérte. A Kicker ugyanis Christian Streich vezetőedző szavait idézte, aki a támadójáték mellett a könnyen kapott gól miatt is mérgelődött.

Streich kritikája legfőképp a helyezkedési hibát vétő magyar válogatott játékosra irányult. A Kicker úgy fogalmazott, hiába a jó szezonkezdet, Sallai visszaesése az egész freiburgi támadósor gyengélkedését jellemzi, ráadásul a passzjáték sem működik igazán úgy, ahogy kéne.

 

Mindemellett megjegyezték: a 2018 nyarán 4,5 millióért igazolt Sallai nem tud állandó módon jó formát hozni, 39 tétmeccsen 5 gólja és 2 gólpassza van, ez pedig annak ellenére nagyon kevés, hogy potenciálisan bőven lehet még a fejlődésében. "Jelenleg a beteljesítetlen ígéret kategóriába tartozik" - tették hozzá.

A Kicker szerint kérdés, Sallai ott marad-e a kezdőcsapatban a vasárnapi, Leverkusen elleni meccsre, vagy más kapja meg helyette az esélyt.

Legfrissebb híreink