Nagyon kiakadt a bírókra a kaposvári edző - reakciók, videó

Nem kertelt Disztl László.

Forrás:

A Kaposvár hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett a Kisvárdától az NB I szombati játéknapján. A várdai együttes Lucas góljával szerezte meg a vezetést, majd a hajrában Gosztonyi András varrta el a szálakat. Érdekesség Gosztonyival kapcsolatban, hogy a Kaposvár csapatában nevelkedett. Az újonc Rákóczi kilenc fordulót követően az utolsó helyen szerénykedik a táblázaton.

Disztl László a lefújás után a játékvezetésre panaszkodott. Szerinte a kaposváriak nem kapják meg a kellő tiszteletet a sporiktól. A várdaiak második gólja miatt is felememlte a hangját a szakember.

"Az első félidőben nem voltunk elég élesek és koncentráltak. Sok labdát és párharcot vesztettünk el, s egy távoli lövésből gólt kaptunk. A második félidőben mindent megtettünk azért, hogy visszajöjjünk a meccsbe.

 

Az előző héten is azt nyilatkoztam, hogy sem a médiától, sem a játékvezetőktől nem kapjuk meg a kellő tiszteletet, ezt ezen a mérkőzésen is éreztem. Gondolok itt arra, hogy a második kisvárdai gól előtt a játékvezető belefújt a sípjába, mégis tovább engedte az akciót" - nyilatkozta Disztl.

 

A Várdát már nem Miriuta László irányította a hétvégi meccsen. Dajka László szerint a vendégek megérdemelten zsebelték be a három pontot.

 

"Kiegyenlített játék folyt az első félidőben, majd egy nagyon fontos gólt szereztünk. Ezt követően két-három jó kontrát is vezettünk, melyeket góllal kellett volna befejezni. A második félidőben beszorított minket a hazai csapat, de ezt az időszakot sikerült átvészelnünk, s egy kontra végén eldöntöttük a mérkőzést. A meccs összképét tekintve megérdemelten nyertünk" - fogalmazott Dajka László.

 

A várdaiak négy nyeretlen találkozó után diadalmaskodtak újra.

 

Ordításos őrület Debrecenben; Lanzafame, a hős - eredmények, videók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink