Nagyon kell figyelnie Orbánnak Dárdaiék ellen

Több szempontból is.

Forrás:

Nagyon fontos mérkőzés előtt állnak Gulácsi Péterék. Dárdai Pál Herthája ellen kell megszerezniük a három pontot, hogy stabilizálják helyüket a 3. pozícióban, hiszen a Mönchengladbach 2 és a Frankfurt is csak 3 ponttal van lemaradva a BL indulásért küzdő csapattól. A két jól védekező klub mérkőzésén pedig apróságok dönthetnek majd. 
 
– A Herthában jól egyesül a védelmi stabilítás és a bátor játék elől. Jó teljesítményt kell nyújtanunk szombaton – azt is akarunk. Ha működik majd a tervünk, biztos vagyok benne, hogy megszerezhetjük első hazai győzelmünk 2019-ben (1 vereség, 3 döntetlen a tavaszi mérlegük otthon – a szerk.) – nyilatkozta a klub vezetőedzője, Ralf Rangnick a klub honlapjának. –Hatékonyabbak lettünk, és több gólt szerzünk pontrúgásokból. El kell kezdenünk több lehetőséget teremteni magunknak, és akkor még nagyobb esélyünk lesz a gólszerzésre.
 
Az RB Leipzig védelme idén igazán stabil, a legkevesebb, mindössze 20 gólt kaptak a bajnokságban, a Hertha ennek majdnem a dupláját. Ez azonban nem jelent semmit, hiszen Dárdai csapata még akkor is, ha a sok hiányzóval is meg kell birkóznia, bármikor képes gólt szerezni, de természetesen ez fordítva is igaz. A magyar válogatott védőjének Willi Orbánnak viszont nem csak a Hertha támadásaira kell nagyon odafigyelnie, hiszen négy sárgával várja a meccset, így akár egy rossz mozdulat miatt is lemaradhat a következő fordulóról.
 

Legfrissebb híreink