Nagy harc megy majd Sallóiért

Új szerepben tűnik fel a játékos. 

Forrás: sportingkc.com

Meglehetősen szokatlan szerepkörben fog feltűnni a Sporting Kansas City magyar játékosa, Sallói Dániel - adta hírül a tengerentúli focira szakosodott Jenkifoci nevű blog.

A 23 éves támadó a hazánkban is ismert "The Bachelor - A Nagy Ő című romantikus műsor, egy este alatt lejátszódó, színpadi változatának főszereplője lesz.

Sallóinak igen kellemes feladata lesz a műsorban, ugyanis az Újpestben nevelkedő játékos dolga az lesz, hogy a szebbnél szebb hölgyek közül válassza ki azt, aki neki a legszimpatikusabb, és a legjobban tetszik. A magyar csatár kegyeiért tíz hölgy küzd majd március 12-én este, a Kansas Cityben található Arvest Bank Theatre at the Midland nevű színházban. 

Arvest Bank Theatre at The Midland on Twitter

And the Kansas City Bachelor is.... Dániel Sallói of @SportingKC! Join us next week, March 12 to see Dániel try his luck at love!

 

A hivatalos bejelentésnél kiemelték, hogy a Kansas Cityt negyedik éve erősítő légiós, klubja legeredményesebb játékosa volt 2018-ban, valamint arra is, hogy a humanitárius tevékenységek is fontosak Sallói számára.

A fiatal támadó csapata az MLS első fordulójában a Vancouver Whitecaps együttesét verte idegenben 3-1-re, a vendégeknél sem Baráth Botond, sem Sallói nem lépett pályára. Sallói szerződése az év végén jár le, értékét a Transfermarkt 1 millió euróra becsüli.

Legfrissebb híreink