Nagy Dominik lehet a Panathinaikosz bombaüzlete

„A téli átigazolások lottó ötöse.”

Forrás: legia.com

Görög sahtóhírek szerint a Panathinaikosz érvényesíteni akarja Nagy Dominik játékjogára szóló opciós jogát, 2023-ig kaphat szerződést.

A to10.gr szerint, rendkívül elégedett Görögországban Nagy Dominikkal, valamint két másik kölcsönjátékossal, Ghayas Zahiddal és Anuarral is. Azonban a Panának nincs annyi pénze, hogy mind a hármukat egyszerre megvegye. Anuarért 4, Zahidért 1.6 millió eurót kér a klubja, míg Nagy Dominikért csupán 700 ezer eurót.

A csapatnak május végéig kell döntenie kell arról, hogy szeretné-e megtartani a 24 éves magyar focistát. Ennyi pénzért bombaüzletet csinálnának, amit a Trifilara.gr úgy jellemzett, mint „a téli átigazolások lottó ötöse”.

Még egy indok lehet Nagy marasztalására, hogy a csapattársa az a Carlitos, akivel remekül tudott együtt játszani a Legia-ban. Mivel idén már nem léphet pályára Görögországban Carlitos, ezért a 2020-21-es szezonra válhatnak meghatározó párossá.

Nagy Dominik szerződtetése azért is lehet bombaüzlet, mert a Legia 1 millió euró fizetett annak idején a Ferencvárosnak a játékjogárt.

A Pana jelenleg a negyedik helyen áll a görög élvonalban, 20 pont a hátrányuk a listavezető Olympiakoszhoz képest. A következő a Panetolikoszt fogadják majd hazai pályán.

Legfrissebb híreink