Nagy Dominik Dzsudzsák Balázs útjára lépett

De hol folytatja majd a pályafutását? FRISSÍTVE!

Forrás: MTK Budapest

Legutóbb a görög Panathinaikoszban volt kölcsönjátékosként Nagy Dominik, aki egyébként a lengyel Legia játékosa volt, ám a varsóiak nem marasztalták.

A tízszeres magyar válogatottnak így új klub után kell (majd?) néznie, mert október eleje óta nem tartanak rá igényt a lengyelek. Nagy Dominik azóta az MTK edzéseit látogatja, legalábbis erre hívta fel a figyelmünket az egyik olvasónk, aki azt jelezte Messengeren, hogy az MTK november 18-án olyan képriportot tett közzé (a linkre kattintva elérhető) a Mezőkövesd elleni meccsre készülő csapatról, melyben ott volt Nagy is.

Az MTK hivatalosan nem tett bejelentést arról, hogy Nagy velük edzene, vagy arról, hogy szerződtetni kívánnák.

Mint ismeretes, a nyáron Dzsudzsák Balázs is a kék-fehérekkel készült, mielőtt a Lokihoz igazolt volna, ám akkor a fővárosi klub vezetői jelezték, hogy Dzsudzsák csak edz náluk, illetve azt is, hogy biztos nem náluk folytatja a pályafutását.

FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése óta megtudtuk, hogy Nagy Dominik csak edzéslehetőséget kért az MTK-tól, így a kék-fehérek nem is kínáltak neki szerződést. Értesüléseink szerint a magyar válogatott játékost egy lengyel másodosztályú csapat szerződtetné. 
 

Legfrissebb híreink