Nagy bírói hiba előzte meg a Kisvárda piros lapját? - videó

Érdekes felvétel került elő, Bódog Tamás is szót emelt.

Forrás: kisvardafc.hu

Érdekes felvétel került elő a Kisvárda honlapján a szombati, Puskás Akadémia elleni vereséget (1-3) követően. Bódog Tamás vezetőedző a mérkőzés utáni reakciójában utalt arra, nem biztos, hogy Cornel Ene a meccset is befolyásoló kiállítása jogos volt a 21. percben ("A csapat hajtott, küzdött, megtett mindent, de a kiállítás után – ami nem tudom, hogy az volt-e – nehezebb volt a helyzetünk. Megpróbáltunk mindent a második félidőben és emelt fővel hagyjuk el a stadiont, bár a vereség az soha nem szép" - fogalmazott a tréner) - no nem feltétlen a szabálytalanság miatt, hisz a csapatkapitány Lucasszal az élen a kisvárdai játékosok nem magát a lerántást és a büntetést reklamálták, hanem az azt megelőző eseménysort.

A várdaiak kiemelik, valószínűleg nem a magaslati levegőtől kezdett el vérezni Teodorosz Beriosz orra a támadás közben - az alábbi felvételen ugyan nem látszik tisztán, hogy a hazaiak játékosa, David Vanecek hogy könyökölte orrba, de Beriosz ritmusváltásából arra lehet következtetni, hogy valami történt a felezővonalnál.

Bogár Gergő játékvezető nem vette észre a kontaktot. "Az ellenfél könyöke elérte az orromat, ami el is kezdett vérezni" - mondta az eset kapcsán Beriosz. "Megítélésem szerint nekünk kellett volna szabadrúgással jönni, Vaneceknek pedig járt volna a sárga lap. Sajnos hiába mutattam az akció végén a vérző orromat a játékvezetőnek, ő hajthatatlan volt. Talán ha elterülök a földön, hatásosabb lett volna, de vitt hátra a szívem, hogy megakadályozzam a hazaiakat a gólszerzésben.”

Beriosz egyébként hasonlóan balszerencsés volt a Ferencváros elleni, tavaly március 30-i hazai mérkőzésen, amikor egy belépő nyomán csaknem a sípcsontját törték el, és bár akkor a földön maradt, az akció mehetett tovább, a Fradi pedig megszerezte a győztes gólját.

Legfrissebb híreink