Nagy Ádámék csak a hajrában ébredtek fel - reakció, videó

A Bristol City edzője az ellenfelet méltatta.

Forrás: bcfc.co.uk

Hazai pályán kapott ki a Nagy Ádámot is foglalkoztató Bristol City 2-1-re a Millwalltól, a magyar játékos végig a pályán volt.

Már a mérkőzés elején megszerezték a vezetést a vendégek, a 11. percben Wallace volt eredményes. Az előnyt Cooper duplázta meg a 70. percben, mire csak O'Dowda tudott egyetlen találattal válaszolni a 84. minutumban, így maradt a 2-1-es végeredménye.

Lee Johnson, Nagy Ádámék mestere, így nyilatkozott a meccs után:

,,Természetesen csalódott vagyok. Nem számítottam ennyire gyenge első félidőre. A Millwall remek munkát végzett, az 5-4-1-es felállásukkal és kontrákra berendezkedve támadtak mineket. A labda valószínűleg 60%-ban lehetett nálunk. Azonban, ahogy a Fulham elleni teljesítményünkből is ismert, ezt az előnyt nem tudjuk mindig gólra váltani és rossz érzés ilyen előnyből gólt kapni az első játékrészben. Amint megszerezték a vendégek az előnyt, remekül védekeztek az utolsó 15-20 perc kivételével. Ekkor már be tudtunk törni az ellenfél tizenhatosán belülre, ám eléggé későn ébredtünk fel."

Ezzel a Bristol City a 4. helyen áll a bajnokságban, ami Play Off-ot ér. Eddig 35 pontot gyűjtöttek, 10 pontra vannak a biztos feljutást érő, második helytől. A következő fordulóban a 10. helyezett Blackburn-t látják vendégül.

Legfrissebb híreink